2021年9月17日 9 17, 2021 NEWS NEWS

9.29 Teaching PEAK classes: a Workshop for Faculty

Peak orientation

We would like to invite you to a teaching and learning workshop session for PEAK faculty

In this session, we welcome anyone who will be teaching PEAK course in the coming autumn semester or indeed further in the future, for an open discussion. In particular, if you are new to teaching PEAK courses, we will provide an introduction to PEAK and some information about PEAK students, their skills and their expectations. In addition, we will have short presentations from faculty who have taught PEAK courses in the past: one from JEA and one from ES.

Furthermore, we would also like to welcome experienced PEAK teachers, as this session will not only allow you to share your experiences with others, but provide an opportunity to discuss the challenges in teaching for PEAK given the ongoing pandemic. Please join us if you are able and we look forward to fruitful discussions.

Workshop details
Date: September, 29th 17:00-18:00
Register here.

Contact: gfd-tokyo@adm.c.u-tokyo.ac.jp