2017年12月5日 12 5, 2017 EVENT REPORT Research report

Incorporating Student Research into Teaching, or A Tale of 23,276 Mulinia (Dr. Patricia Kelley, University of North Carolina, Wilmington)

Tuesday, December 05  2017

Students learn best by doing: when they apply what they have learned to real-world problems, for instance by conducting research. When we incorporate student research in our teaching, students benefit from improved research skills and life skills (problem solving, critical thinking, communication), as well as enhanced personal development (self-confidence, ability to work independently and in teams). At many institutions, these benefits are reserved for a select group of high-achieving students who work individually with faculty members. However, research-embedded courses can make such benefits available to a wider range of students. This lecture will discuss best practices in experiential learning and the incorporation of research in teaching by focusing on courses with embedded student research. Guidelines will be presented for how to plan and execute a course-embedded research project, along with ways to overcome the challenges involved in adopting this mode of teaching.

abm00021085

Kelley 12051