2022年10月14日 10 14, 2022 Featured Topics Featured News Diversity Cafes

10.14 Diversity Cafe Vol. 1

Diversity Cafe Vol. 1
Date: Fri, October 14th, 17:00-19:00 (Hybrid/ Online and KIBER 313)

English-Japanese language support available

Click here to register

Are you interested in raising your awareness about diversity, equity and inclusion (DEI) issues in Japanese society? Would you like to talk about these issues with other students and faculty in a safe environment and actively work towards improving inclusivity on and off campus?

Join us on October 14th.

Mission:
Aims to increase dialogue and awareness about diversity, equity, and inclusion (DEI) through mini-lectures, workshops, casual conversation, and other events.
Promote a safe environment for both students and faculty to talk about DEI issues, where all experiences and perspectives are valued.
Provide opportunities to actively improve DEI within and outside campus for students and faculty by promoting collaboration on various projects.

Target Audience:
All University of Tokyo students and faculty who would like to learn more about the experiences of diverse individuals and be involved in the research, planning, and implementation of inclusion projects.

Meetings:
Meetings will be held approximately once a month.
Based on member interest and accessibility, we will transition to in-person meetings or use a hybrid format.

gfd v5

gfd v5 jp

ダイバーシティ・カフェVol. 1

開催日時 10月14日(金)17:00~19:00 オンライン