2019年9月26日 9 26, 2019 Featured Topics Research seminars

UTokyo GFD Seminar - STEAMING IT UP AT THE U-TOKYO!

Thursday, September 26, 2019

UTokyo GFD Seminar: STEAMING IT UP AT THE U-TOKYO!

In this seminar, Dr. Raquell Holmes will introduce how research communities in the United States (Boston University, Arizona State Universityand Harvard Medical School) are embracing the importance of performance and play in education and research. From performative psychology and socio-cultural perspectives developed by Lev Vygotksy and Lois Holzman, she will share how our human abilities to perform (like actors) and to play (as adults) are breaking down disciplinary barriers and supporting our human development across the arts, humanities and STEM.

※  We will take photos during the session to be posted on our website. Please email us if you do not wish to be photographed.

Holmes Seminar Poster_web

DateThursday, September 26, 2019  17:00 - 18:30
PlaceBuilding 18, 4th Floor, Collaboration Room 3 - Komaba Campus, The University of Tokyo
LanguageEnglish
RegistrationRegistration encouraged here and walk-in welcome.