2019年3月30日 3 30, 2019 Featured Topics TALK workshops

GFD Workshop 2019 | Frontiers in Higher Education: A Workshop for Designing Transparent Teaching Materials

Saturday, March 30 2019

KIBER Room 314

GFD Workshop 2019

In this working session, participants apply that research about transparent instruction to the design of class activities and assignments and other teaching materials. Participants will leave with a draft assignment or activity for one of their courses, and a concise set of strategies for designing transparent teaching materials that promote students’ learning equitably. Dr. Winkelmes invites you to respond to a 2-question online survey before March 15, 2019. Interested faculty are invited to join a follow-up conversation about engaging with this pedagogy as a contributing researcher.

Dr Winkelmes Workshop poster (final v4)_web

KIBERMap_web

DateSaturday, March 30, 2019  10:00 - 12:00
PlaceKIBER 314 - Komaba Campus, The University of Tokyo
LanguageEnglish (with some sample materials available in Japanese)
RegistrationPreregistration required HERE.