2019年3月28日 3 28, 2019 Featured Topics TALK workshops

GFD Workshop 2019 | Frontiers in Higher Education: Process Oriented Guided Inquiry Learning (POGIL)

Thursday, March 28 2019

KIBER Room 314

GFD Workshop 2019

At the workshop you will receive a full hands-on introduction to POGIL and learn how to become a POGIL practitioner. The workshop is designed to introduce participants to Process Oriented Guided Inquiry Learning and will explore the benefits of this approach to active learning in the classroom. Participants will experience a POGIL-based learning environment, analyze activities, understand how guided inquiry is structured in a POGIL classroom, and consider classroom facilitation and other issues related to the implementation of POGIL.

POGIL Workshop 2019 Poster web

【正門→駒場国際教育研究棟】 ルートマップ

DateThursday, March 28, 2019  09:30 - 16:30
PlaceKIBER 314 - Komaba Campus, The University of Tokyo
LanguageEnglish (with some sample materials available in Japanese)
RegistrationPreregistration required HERE.